středa 3. prosince 2014

Strhaný jako pes

Podívejme se, jak vypadá příprava možná největší české naděje v alpském lyžování. Shrnutí své letní přípravy poslal Adam Kotzmann:

Letní přípravu jsem absolvoval pod vedením zkušeného kondičního trenéra Josefa Andrleho, který připravuje lyžařské špičky, například O. Banka, M. Vráblíka nebo K. Krýzla. Začátkem prázdnin jsem absolvoval reprezentační soustředění v Nymburku, kde byly velice pestré a zajímavé tréninky a hlavně výborná atmosféra.

Výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat a tréninky na ledovcích jsem využil naplno. Zahájil jsem je v německé hale ve Wittenburgu, kde jsme s O. Bankem odjezdili dvoufázové tréninky slalomu a dále jsem pokračoval s juniorskou reprezentací jako tahoun. Je to skvělá parta lidí, se kterou jsme nejen pořádně potrénovali, ale taky si užili dost zábavy. Doufám, že se jim bude dařit a podaří se jim podat stejně dobré výkony i v závodech.


Mám za sebou celkem devět kvalitních výjezdů, což se doufám odrazí i na letošních výsledcích a posunu se na lepší příčky s možností intenzivnějšího tréninku.
13.12 2014 jsem nominován na světový pohár  do Val d'Isere, tak doufám, že se zlepší sněhové podmínky a nebudou se závody rušit.
Takže držte palce a já se budu držet strategie, být na trati co nejkratší čas.
Mějte se!

Žádné komentáře:

Okomentovat